Voor elke vloer een oplossing op maat

Bij Krop doen we er alles aan om niet alleen up-to-date te zijn over alle innovaties op het gebied van vloerverwarming, maar dat vooral ook te blijven. Door onze knowhow en ervaring kunnen wij elke uitdaging aan. Meer weten over onze verschillende montagetechnieken? Lees op uw gemak verder...

Infrezen

Met infrezen worden de sleuven 17mm diep gefreesd. Hierdoor komt de slang vlak onder het vloeroppervlak te liggen en warmt de vloer zeer snel op. De aanvoer- en afvoerslang worden in een slakkenhuispatroon naast elkaar gelegd. Dit zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte.

Voordelen:

Traditioneel gebeugeld

In sommige gevallen is infrezen niet mogelijk, zoals bij betonvloeren of hele harde afwerkvloeren. Daarvoor moeten de vloerverwarming buizen op de vloer gebeugeld worden.

Voordelen:

Fermacell

Fermacell vloerelementen zijn er in verschillende uitvoeringen die met of zonder onderlaag kunnen worden toegepast. Hierdoor zijn de Fermacell vloerelementen ideaal geschikt voor vele toepassingsgebieden. Fermacell biedt verschillende voordelen. Zo is het brandwerend, geluidsdempend, geeft het warmte en is het makkelijk afwerkbaar met verschillende soorten vloeren.

Voordelen:

Advies op maat? Wij staan voor u in de startblokken!